Beursbericht Herfst 2020

Beursbericht Herfst 2020

Op het ogenblik is aandachtspunt nummer 1 voor beleggers waarschijnlijk hoe het gaat met de coronabesmettingen. Immers, een belangrijk deel van ons leven is sinds maart dit jaar verbonden met dat allesoverheersende thema: corona en sinds enige tijd weer de toenemende dreiging van nieuwe lockdowns.

In dit kwartaalbericht meer over de invloed van corona op de prestaties van o.a. aandelen, vastgoed, goud en olie. Ook worden de bedreigingen en kansen van verschillende beleggingscategorieën en de ontwikkelingen in verschillende mondiale beleggingsregio’s onder de loep genomen.

Daarnaast worden de voor beleggers relevante fiscale maatregelen die met Prinsjesdag werden aangekondigd even op een rijtje gezet. En u krijgt een tip die van belang is als u in het bezit bent van een expirerende lijfrente.

Ook krijgt u tips over hoe u als zelfstandig ondernemer (of DGA) met dubbel fiscaal voordeel pensioen kunt opbouwen.

Tenslotte, aan het eind van dit kwartaalbericht een link voor de aanvraag van een paper. Hierin schetsen de beleggingsexperts van onafhankelijk vermogensbeheerder Velthuyse · Mulder drie mogelijke scenario’s in verband met de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Inhoudsopgave

In dit beursbericht:
1. Beleggingskwartaal in het teken van 'de veranderende markt'
2. Opvallendste bewegingen in verschillende beleggings-categorieën
3. Vooruitblik & kansen vierde kwartaal
4. Expirerende Lijfrente? Shoppen loont!
5. Prinsjesdag
6. Beleggen voor pensioen: wanneer interessant?
7. De Amerikaanse presidentsverkiezingen en de mogelijke impact op uw beleggings-portefeuille

Klik hier voor het beursbericht 'Herfst 2020' (15 pagina's)

Wij wensen u veel leesplezier!