Online privacy

Alle informatie of gegevens die naar Velthuyse · Mulder wordt/worden gestuurd via deze website, via e-mail of op een andere wijze zal/zullen worden behandeld overeenkomstig de wet.

Velthuyse · Mulder heeft de verwerking van de persoonsgegevens op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens gemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP) en is tevens de verantwoordelijke in de zin van deze wet. Als bezoeker of gebruiker van deze website gaat u ermee akkoord dat Velthuyse · Mulder en de met haar verbonden ondernemingen de door u verstrekte gegevens verwerken voor de volgende doeleinden: werkzaamheden in het kader van vermogensbeheer, financieel gerelateerde diensten, marketing activiteiten en het voldoen aan geldende en toekomstige regelgeving.

Binnen Velthuyse · Mulder en de met haar verbonden ondernemingen wordt de toegang tot uw persoonsgegevens beperkt tot de personen die deze gegevens nodig hebben voor de uitoefening van hun taken. Uw persoonsgegevens zijn naast Velthuyse · Mulder en de met haar verbonden ondernemingen beschikbaar voor speciaal geselecteerde bedrijven om u zo goed mogelijk te kunnen informeren over producten en diensten, zodat steeds een zo afgewogen en evenwichtig mogelijk advies of dienst geleverd kan worden.

Tevens zullen deze persoonsgegevens verstrekt worden aan andere personen om te voldoen aan elke wettelijke verplichting of in geval van een wettig belang.

U heeft het recht Velthuyse · Mulder en de met haar verbonden ondernemingen, schriftelijk en kosteloos, te verzoeken om het gebruik van uw persoonsgegevens voor directe marketingdoeleinden te beëindigen.

U heeft het recht op toegang tot uw persoonsgegevens en om aanpassing daarvan te vragen indien deze onjuist of niet relevant zijn middels een schriftelijk verzoek aan Velthuyse · Mulder.

Cookies

Velthuyse · Mulder maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Velthuyse · Mulder gebruikt cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken/uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Tevens optimaliseert Velthuyse · Mulder hiermee de werking van de website. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. Velthuyse · Mulder probeert uw gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens, middels een schriftelijk verzoek aan Velthuyse · Mulder.

Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Google Analytics

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Bedrijfsgegevens Velthuyse · Mulder:

Herengracht 450
1017 CA Amsterdam
020 344 91 44
www.velthuysemulder.nl

Handelsregister Amsterdam onder nummer 34.120.836. Geregistreerd bij de AFM.

 info@vmvb.nl  -  Herengracht 450 1017CA Amsterdam  -   020-3449144
© Velthuyse • Mulder 2017