Onafhankelijk vermogensbeheer

Sparren met uw eigen vermogensbeheerder

Sparren met uw eigen vermogensbeheerder

Thuis, op kantoor, over de telefoon of online contact met uw persoonlijke vermogensbeheerder. Wij staan van 9 tot 21 uur voor u klaar. Uw vermogen verdient persoonlijke aandacht van een toegewijde specialist die u en uw situatie door en door kent. U heeft hard gewerkt om uw vermogen op te bouwen, dat mag u ook verwachten van uw beheerder. Wij staan voor traditionele waarden als aandacht, persoonlijk contact en rust. De waarden waarop uw vermogen rendeert.

Wij overtuigen u graag om voor Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer te kiezen. De keuze is niet zo ingewikkeld: wij zijn onafhankelijk en beleggen individueel. Dat betekent dat we geen dubbele agenda hebben en speciaal voor u bepaalde aandelen en obligaties kopen en niet in standaard (huis)fondsen beleggen.

Toegewijd vermogensbeheer en de perfecte beleggingsporte-feuille

Samen bepalen hoe we gaan beleggen

Samen bepalen hoe we gaan beleggen

Als onafhankelijke vermogensbeheerder willen wij niet beleggen in (huis)fondsen en hebben we geen eigen producten. Dit maakt ons flexibel en stelt ons in staat altijd maatwerk te kunnen leveren. Ieders financiële situatie is anders en uw beleggingsportefeuille daarom evenzo uniek.

Wij beleggen voornamelijk in aandelen en obligaties. Waar u het best in kunt beleggen hangt af van uw persoonlijke financiële situatie; zoals uw financiële positie, risicohouding, wensen, beleggingsdoelstelling, beleggingshorizon en specifieke voorkeuren. Of u nu wilt beleggen met een laag risico of juist een hoog rendement nastreeft, samen komen we er wel uit. Voor iedere cliënt maken wij een portefeuille op maat. Ook voor u!

Vergoeding op basis van het resultaat

Vergoeding op basis van het resultaat

Wij zitten naast u aan tafel. Wij zijn een sparringpartner die u altijd even kunt bellen of mailen om de laatste ontwikkelingen in de economie, markt of uw persoonlijke situatie mee te bespreken. Onze vergoeding is mede afhankelijk van het voor u behaalde resultaat. Het bestaat; het is vermogensbeheer bij Velthuyse · Mulder.

Voor het uitoefenen van haar dienstverlening beschikt Velthuyse • Mulder over de juiste vergunningen die aan haar zijn verstrekt door zowel de AFM als DNB. Derhalve staat Velthuyse • Mulder onder toezicht van beide instanties.

Euronext
Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs.
DSI
Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling
Gouden Stier

Beleggings Outlook Herfst

Oktober, 2017 - Rendement halen bij extreem lage rente en wat te doen als de rente oploopt?

Verder lezen »

De economie blijft maar groeien: Zomer Outlook

Juli, 2017 - De ingezette economische verbetering zet wereldwijd door. De Nederlandse economie is sinds de crisis niet meer zo snel gegroeid als dit jaar.

Verder lezen »