Tarieven

Beheervergoeding

Beheervergoeding

Onze vergoeding bestaat uit twee delen; een vast en een variabel deel.

1. Een vast gedeelte dat bestaat uit €50,- en een beheervergoeding* die afhankelijk is van het vermogen dat wij voor u beheren. Beide worden per kwartaal in rekening gebracht.

Vermogen tot en met € 250.000,- 0,30%
Over het meerdere tot € 500.000,- 0,25%
Over het meerdere tot € 1.000.000,- 0,20%
Over het meerdere boven € 1.000.000,- 0,15%2. Een variabel deel dat afhankelijk is van het resultaat. Deze vergoeding* is gelijk aan 10% van het netto resultaat na aftrek van alle kosten. No cure no, pay dus! Het netto resultaat wordt jaarlijks vastgesteld.

*De vergoedingen zijn inclusief BTW. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij persoonlijke afspraken maken.

Overige vergoeding

Overige vergoeding

Transacties
Het kopen en verkopen van beleggingen kost geld. Voor het uitvoeren van transacties brengt Velthuyse · Mulder lage transactiekosten in rekening. Een overzicht van de transactiekosten vindt u hier.

Transactiekosten Velthuyse · Mulder

Bewaarbank
Wij brengen uw beleggingsportefeuille onder bij BinckBank of Theodoor Gilissen Bankiers. Deze vergoedingen worden aan u doorberekend door de bewaarbank.

Tarieven BinckBank | Tarieven InsingerGilissen

Toezicht
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) houden toezicht op de financiële markten. De toezichtkosten die wij aan de AFM en DNB betalen, belasten wij gedeeltelijk door.

Beleggingsfondsen
Beleggingsfondsen kunnen van pas komen wanneer we voor u in een sector of een bepaald thema willen beleggen waar u als individuele belegger geen toegang toe heeft. U kunt hierbij denken aan beleggingsfondsen of trackers die bijvoorbeeld zijn gericht op emerging markets, biotechnologie of vastgoed. Aan deze beleggingsfondsen zijn kosten verbonden. Velthuyse · Mulder beheert zelf geen beleggingsfondsen en ontwikkelt ook geen producten. Dat doen andere bedrijven. De kosten van deze bedrijven zijn verwerkt in de koers van de fondsen. Deze kosten hoeft u dus niet apart te betalen. U ziet deze kosten ook niet. Wij zullen uitsluitend beleggingsfondsen opnemen indien dat in uw belang is.

Vergelijkende Kosten Maatstaf

 info@vmvb.nl  -  Herengracht 450 1017CA Amsterdam  -   020-3449144
© Velthuyse • Mulder 2018