Hypotheek Advies

Profiteer van uw hypotheek

Profiteer van uw hypotheek

Een hypotheek aanvragen kunt u overal. Maar als u beschikt over een redelijk vermogen, kijkt u verder dan een lening bij de bank. U wilt de hypotheek die het best bij u past. Of u nu in de markt bent voor een tweede huis in Spanje, de Alpen of Friesland. Of wanneer u garant wil staan of anderszins helpen bij het eerste huis van uw (klein)kinderen, wij begeleiden u.

In eerste instantie lijkt misschien het liquideren van de effectenportefeuille de meest logische optie. Dat betekent immers een huis zonder hypotheek, maar bent u dan werkelijk beter af? U profiteert niet van de hypotheekrenteaftrek, uw geld zit vast in stenen. De laatste jaren is de keuze in voorwaarden en hypotheekproducten enorm uitgebreid. Wat nu goedkoop lijkt, kan door de verkeerde looptijd of te uitgeklede voorwaarden jaar over jaar toch duur uitpakken. Wij maken samen met u de best passende keuze.

Persoonlijke aandacht voor uw hypotheek

Persoonlijke aandacht voor uw hypotheek

De ontwikkelingen in de huizenmarkt en mogelijke keuzes zijn haast niet te overzien. Daarom is het noodzakelijk om voor goed en gedegen hypotheekadvies naar een specialist te gaan. De gecertificeerde hypotheekspecialisten van Velthuyse · Mulder nemen uw complete financiële situatie onder de loep. En bepalen op basis daarvan wat het best bij u past. Iedere hypotheek is anders!

Laat ons de juiste oplossing voor u vinden, een plan dat bij uw wensen en omstandigheden past. Ons hypotheekadvies is net zo onafhankelijk als ons vermogensbeheer; we hebben vrije keus uit het totale marktaanbod en zijn niet gebonden aan productie of prijsafspraken.

Contact met één van onze hypotheekadviseurs

Onze hypotheekadviseur belt u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor het uitoefenen van haar dienstverlening beschikt Velthuyse • Mulder over de juiste vergunningen die aan haar zijn verstrekt door zowel de AFM als DNB. Derhalve staat Velthuyse • Mulder onder toezicht van beide instanties.

Euronext
Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs.
DSI
Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling
Gouden Stier

Beleggings Outlook Herfst

Oktober, 2017 - Rendement halen bij extreem lage rente en wat te doen als de rente oploopt?

Verder lezen »

De economie blijft maar groeien: Zomer Outlook

Juli, 2017 - De ingezette economische verbetering zet wereldwijd door. De Nederlandse economie is sinds de crisis niet meer zo snel gegroeid als dit jaar.

Verder lezen »