Missie & Visie

Wij leggen ons toe op het beheer van het vermogen van met name particuliere beleggers. Hierbij bieden wij het betere alternatief voor iedere bank: uw vermogen verdient persoonlijke aandacht van een toegewijde specialist die u en uw situatie door en door kent. Wij staan voor traditionele waarden als aandacht, persoonlijk contact en rust. Dat zijn de waarden waarop uw vermogen rendeert.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Geschiedenis

Tijdens hun studie Econometrie hebben Jeroen Velthuyse en Gertjan Mulder elkaar leren kennen. Vlak daarna, in 2000, is Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer opgericht. Niet lang na de oprichting werd Velthuyse · Mulder uitgebreid met Personal Finance. Na het eerste decennium was het tijd voor de overname van: Beer & Van Stapele Wealth Management. In 2011 werd het online label OXBY Vermogensbeheer gelanceerd en in 2016 het Fintech-bedrijf Doelbeleggen.

Acquisitie Acturaad - 2020

Acturaad is een actuarieel- en pensioenadviesbureau dat sinds 2001 o.a. ondersteuning biedt aan accountants en belastingadviseurs bij het maken van actuariële pensioenberekeningen, het begeleiden van pensioenvraagstukken op fiscaal-juridisch gebied en het verzorgen en vergelijken van pensioenoffertes.

De expertise van Acturaad biedt de mogelijkheid om de leidende positie van Velthuyse · Mulder inzake maatwerk (pensioen)beleggingsoplossingen - te verstevigen en uit te breiden.

Ons team

Het team van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer is een mix van beleggingsadviseurs, vermogensbeheerders, financieel planners en onmisbare professionals.

Beleggen met belastingvoordeel

In dit artikel bespreken we de voordelen en voorwaarden van beleggen voor een pensioen.

Lees meer

Onafhankelijk Vermogensbeheer

Uw vermogen verdient persoonlijke aandacht van een toegewijde adviseur die helemaal op de hoogte is van uw financiële situatie.

Lees meer
Velthuyse • Mulder © 2023