Uw financiële partner

Uw financiële partner

Het betere alternatief voor elke grootbank. Hier krijgt uw vermogen de persoonlijke aandacht dat het verdient. Gecertificeerde specialisten bieden sinds 2000 toegewijde service en maatwerk middels proactief vermogensbeheer. Velthuyse · Mulder is uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland en meerdere malen genomineerd voor de Gouden Stier. Leest u hier verder over hoe wij werken.

Ons team

Ons team

Het team van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer is een mix van beleggingsadviseurs, vermogensbeheerders, financieel planners en onmisbare professionals.

Missie & Visie

Missie & Visie

Wij bieden diensten voor de kleine en grote portemonnee. Hiermee creëren we een betere financiële toekomst voor zoveel mogelijk mensen. Een integere partner die onnodig risico uit de weg gaat en met wie u een persoonlijke en duurzame relatie heeft.

Geschiedenis

Geschiedenis

Tijdens hun studie Econometrie hebben Jeroen Velthuyse en Gertjan Mulder elkaar leren kennen. Vlak daarna, in 2000, is Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer opgericht. Niet lang na de oprichting werd Velthuyse · Mulder uitgebreid met Personal Finance. Na het eerste decennium was het tijd voor de overname van: Beer & Van Stapele Wealth Management. In 2011 werd het online label OXBY Vermogensbeheer gelanceerd en in 2016 het Fintech-bedrijf Doelbeleggen.

 

Brochure - Onafhankelijk Vermogensbeheer

Uw vermogen verdient persoonlijke aandacht van een toegewijde adviseur die helemaal op de hoogte is van uw financiële situatie.

Lees verder

Beursbericht Zomer 2018

Een must read voor beleggers: een heldere marktvisie, de (on)zekerheid van uw pensioen en de mogelijkheden om uw portefeuille te ‘verzekeren’ tegen verlies.

Lees verder

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

mail  info@vmvb.nl  -  Dorpsstraat 34 1182 JE Amstelveen  -  telefoon  020 344 91 44
© Velthuyse • Mulder 2018