Over ons

Uw financiële partner

Uw financiële partner

Het betere alternatief voor elke grootbank. Hier krijgt uw vermogen de persoonlijke aandacht dat het verdient. Gecertificeerde specialisten bieden sinds 2000 toegewijde service en maatwerk middels proactief vermogensbeheer. Velthuyse · Mulder is uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland en meerdere malen genomineerd voor de Gouden Stier.

Missie & Visie

Missie & Visie

Wij bieden diensten voor de kleine en grote portemonnee. Hiermee creëren we een betere financiële toekomst voor zoveel mogelijk mensen. Een integere partner die onnodig risico uit de weg gaat en met wie u een persoonlijke en duurzame relatie heeft.

 

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer wil iedereen bewust maken van hun persoonlijke financiële situatie, de mogelijkheden schetsen en deze realiseren.

Geschiedenis

Geschiedenis

Tijdens hun studie Econometrie hebben Jeroen Velthuyse en Gertjan Mulder elkaar leren kennen. Vlak daarna, in 2000, is Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer opgericht. Niet lang na de oprichting werd Velthuyse · Mulder uitgebreid met Personal Finance. Na het eerste decennium was het tijd voor de overname van: Beer & Van Stapele Wealth Management. In 2011 werd het online label OXBY Vermogensbeheer gelanceerd en in 2016 het Fintech-bedrijf Doelbeleggen.

Ons team

Ons team

Het team van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer is een mix van beleggingsadviseurs, vermogensbeheerders, financieel planners en onmisbare professionals.

Voor het uitoefenen van haar dienstverlening beschikt Velthuyse • Mulder over de juiste vergunningen die aan haar zijn verstrekt door zowel de AFM als DNB. Derhalve staat Velthuyse • Mulder onder toezicht van beide instanties.

Euronext
Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs.
DSI
Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling
Gouden Stier

Twijfels over het voortbestaan van de euro: Lente Outlook

Mei, 2017 - Wij laten ons niet van de wijs brengen door het onvoorspelbare karakter van al deze politieke risico’s. We zijn nu eenmaal niet immuun, maar blijven wel scherp.

Verder lezen »

Blind het diepe in: Maximaal rendement, maximaal risico

April, 2017 - Als consument en belegger van nu moet u zich afvragen wat u wilt bereiken. En hoeveel risico wilt en kunt u daarvoor lopen?

Verder lezen »