Missie & Visie

Wij leggen ons toe op het beheer van het vermogen van met name particuliere beleggers. Hierbij bieden wij het betere alternatief voor iedere bank: uw vermogen verdient persoonlijke aandacht van een toegewijde specialist die u en uw situatie door en door kent. Wij staan voor traditionele waarden als aandacht, persoonlijk contact en rust. Dat zijn de waarden waarop uw vermogen rendeert.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Geschiedenis

Tijdens hun studie Econometrie hebben Jeroen Velthuyse en Gertjan Mulder elkaar leren kennen. Vlak daarna, in 2000, is Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer opgericht. Niet lang na de oprichting werd Velthuyse · Mulder uitgebreid met Personal Finance. Na het eerste decennium was het tijd voor de overname van: Beer & Van Stapele Wealth Management. In 2011 werd het online label OXBY Vermogensbeheer gelanceerd en in 2016 het Fintech-bedrijf Doelbeleggen.

Acquisitie Acturaad - 2020

Acturaad is een actuarieel- en pensioenadviesbureau dat sinds 2001 o.a. ondersteuning biedt aan accountants en belastingadviseurs bij het maken van actuariële pensioenberekeningen, het begeleiden van pensioenvraagstukken op fiscaal-juridisch gebied en het verzorgen en vergelijken van pensioenoffertes.

De expertise van Acturaad biedt de mogelijkheid om de leidende positie van Velthuyse · Mulder inzake maatwerk (pensioen)beleggingsoplossingen - te verstevigen en uit te breiden.

Ons team

Het team van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer is een mix van beleggingsadviseurs, vermogensbeheerders, financieel planners en onmisbare professionals.

Velthuyse • Mulder © 2024