U heeft een woning op het oog en wilt graag snel duidelijkheid over de financiering ervan, of u wilt uw huidige hypotheek aanpassen bij wie klopt u dan aan? Er zijn tientallen instanties die u een hypotheek willen geven, allemaal tegen voordelige tarieven en geweldige voorwaarden - zo lijkt het althans. Sta ons toe u te begeleiden en onafhankelijk advies te geven: in 5 stappen een hypotheek.

1 De eerste kennismaking

In ons eerste gesprek kijken wij samen met u wat uw wensen en wat de mogelijkheden zijn. Dit gesprek is vrijblijvend. Wij nemen de kosten hiervan graag voor onze rekening.

Tijd voor een gesprek?

2 Oriëntatie

Het kiezen van de juiste financiering voor uw woning is van grote impact op uw financiële situatie en moet daarom bewust gedaan worden. Tijdens de oriëntatie bespreken we uw specifieke wensen en leggen wij u (indien gewenst) de verschillende hypotheekvormen en rentetarieven van de hypotheekaanbieders voor. Hierbij geven wij u ook een indicatie van mogelijke hypotheken bij interessante aanbieders met de bijbehorende maandlasten en voorwaarden.

3 Persoonlijk advies

Wanneer wij voor u aan de slag gaan, onderzoeken wij welke hypotheekverstrekker het beste bij u past. Hierbij houden we rekening met de maandlasten en risico’s in geval van bijvoorbeeld overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen. Op basis daarvan bieden wij u een persoonlijk hypotheekadvies met onze conclusies en uw persoonlijke hypotheekadvies. Dit plan bespreken we samen en wanneer u akkoord gaat, gaan wij door met de aanvraag van de hypotheekofferte.

4 Hypotheekofferte

Wij regelen de officiële aanvraag van de hypotheek voor u bij de hypotheekverstrekker. Als u een taxatie of bankgarantie nodig heeft, zorgen wij ook dat dit in orde komt. Wij helpen u tijdens dit traject en nemen veel werk voor u uit handen.

5 Notaris en nazorg

U maakt een afspraak bij de notaris voor het ondertekenen van de eigendoms- en hypotheekakte. Daarna bent u de eigenaar van de nieuwe woning. Van de notaris ontvangt u daarna een afrekening met alle te ontvangen en te betalen bedragen, de leverings- en hypotheekakte.

Het team

Ons team van deskundige, ervaren en enthousiaste financieel- en hypotheekadviseurs geeft uw financiële situatie de aandacht die het verdient. Onze adviseurs zijn gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit met een up-to-date kennisniveau.

Beursbericht Lente 2021

In dit beursbericht blikken we terug op een bijzonder positief beleggingskwartaal

Lees meer

Beursbericht Winter 2020-2021

In dit beursbericht blikken we terug op een jaar dat bestempeld mag worden als ongekend turbulent.

Lees meer
Velthuyse • Mulder © 2021