Persoonlijk Financieel Plan

Kijkje in de toekomst

Kijkje in de toekomst

Als onderdeel van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer bieden wij onafhankelijk maatwerk voor al uw financiële vraagstukken. Onze gecertificeerde planners maken een doordacht financieel plan dat u het noodzakelijke toekomstbeeld verschaft. Een overzicht dat inzicht geeft. Uw pensioen, lijfrentes, gouden handdruk, hypotheektermijn, de financiële ondersteuning voor uw kinderen en ontslagvergoeding hangen allemaal samen.

Eén van onze gecertificeerde financieel planners brengt uw persoonlijke financiële situatie en de gevolgen daarvan volledig voor u in kaart. Hierbij gaan we uit van de laatste ontwikkelingen op fiscaal, juridisch en economisch gebied en kunnen we u als het ware een kijkje in de toekomst geven.

'Straks' is dichterbij dan u denkt

'Straks' is dichterbij dan u denkt

Een goed pensioen is niet altijd vanzelfsprekend, bent u zich daar wel van bewust? Weet u hoeveel geld u 'later' zal ontvangen? Om tot een zorgeloos pensioen te komen is het belangrijk om nu volledig financieel inzicht te verkrijgen; nu kan de manier van pensioenopbouw nog aangepast worden. Straks is het te laat.

Een lijfrente is in principe niet meer dan een fiscaal jasje, maar wel een heel voordelige. Uw lijfrente of koopsompolis bouwt u zelf op, eventueel met hulp van onze financiële planner die graag een persoonlijk financieel plan voor u maakt en tot in detail berekent hoe u zich kunt voorbereiden op 'straks'.

Beleggen met uw gouden handdruk

Beleggen met uw gouden handdruk

Heeft u een gouden handdruk gekregen van uw werkgever en vóór 2014 een stamrecht B.V. opgericht? Dan kan het geen kwaad om u te verdiepen in de fiscale afhandeling hiervan. Gelden die via de B.V. worden uitgekeerd worden gezien als inkomsten en hierover betaalt u belasting in box 1.

Het kan daarom interessant zijn om dit geld te beleggen. Dit kan bij een verzekeraar, maar bij ons geniet u volledige vrijheid van beleggen met uw gouden handdruk.

Vanuit een stamrecht B.V. kunnen wij voor u beleggen en niet alleen in (huis)beleggingsfondsen of effecten die op de Amsterdamse beurs genoteerd staan - zoals verzekeraars dat zouden doen. Wij kunnen de beleggingen uitkeren of het vermogen gebruiken om andere activiteiten van de B.V. te financieren.

Deze manier van beleggen biedt de mogelijkheid om te anticiperen op veranderende omstandigheden in uw leven, de economie of de markt.

Wilt u een persoonlijk financieel plan?

Laat uw contactgegevens achter zodat wij u kunnen bellen voor een gratis consult.* = verplicht veld

Door het versturen van uw gegevens verleent u Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer én aan haar gelieerde ondernemingen en zorgvuldig geselecteerde derden toestemming om u in de toekomst te informeren over interessante diensten en/of producten. Indien u hiertegen bezwaar heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@vmvb.nl.

Voor het uitoefenen van haar dienstverlening beschikt Velthuyse • Mulder over de juiste vergunningen die aan haar zijn verstrekt door zowel de AFM als DNB. Derhalve staat Velthuyse • Mulder onder toezicht van beide instanties.

Euronext
Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs.
DSI
Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling
Gouden Stier

Beleggings Outlook Herfst

Oktober, 2017 - Rendement halen bij extreem lage rente en wat te doen als de rente oploopt?

Verder lezen »

De economie blijft maar groeien: Zomer Outlook

Juli, 2017 - De ingezette economische verbetering zet wereldwijd door. De Nederlandse economie is sinds de crisis niet meer zo snel gegroeid als dit jaar.

Verder lezen »