Persoonlijk Financieel Plan

Kijkje in de toekomst

Kijkje in de toekomst

Als onderdeel van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer bieden wij onafhankelijk maatwerk voor al uw financiële vraagstukken. Onze gecertificeerde planners maken een doordacht financieel plan dat u het noodzakelijke toekomstbeeld verschaft. Een overzicht dat inzicht geeft. Uw pensioen, lijfrentes, gouden handdruk, hypotheektermijn, de financiële ondersteuning voor uw kinderen en ontslagvergoeding hangen allemaal samen.

Eén van onze gecertificeerde financieel planners brengt uw persoonlijke financiële situatie en de gevolgen daarvan volledig voor u in kaart. Hierbij gaan we uit van de laatste ontwikkelingen op fiscaal, juridisch en economisch gebied en kunnen we u als het ware een kijkje in de toekomst geven.

Brochure - Onafhankelijk Vermogensbeheer

Uw vermogen verdient persoonlijke aandacht van een toegewijde adviseur die helemaal op de hoogte is van uw financiële situatie.

Lees verder

Beursbericht Zomer 2018

Een must read voor beleggers: een heldere marktvisie, de (on)zekerheid van uw pensioen en de mogelijkheden om uw portefeuille te ‘verzekeren’ tegen verlies.

Lees verder

'Straks' is dichterbij dan u denkt

'Straks' is dichterbij dan u denkt

Een goed pensioen is niet altijd vanzelfsprekend, bent u zich daar wel van bewust? Weet u hoeveel geld u 'later' zal ontvangen? Om tot een zorgeloos pensioen te komen is het belangrijk om nu volledig financieel inzicht te verkrijgen; nu kan de manier van pensioenopbouw nog aangepast worden. Straks is het te laat.

Een lijfrente is in principe niet meer dan een fiscaal jasje, maar wel een heel voordelige. Uw lijfrente of koopsompolis bouwt u zelf op, eventueel met hulp van onze financiële planner die graag een persoonlijk financieel plan voor u maakt en tot in detail berekent hoe u zich kunt voorbereiden op 'straks'.

Beleggen met uw gouden handdruk

Beleggen met uw gouden handdruk

Heeft u een gouden handdruk gekregen van uw werkgever en vóór 2014 een stamrecht B.V. opgericht? Dan kan het geen kwaad om u te verdiepen in de fiscale afhandeling hiervan. Gelden die via de B.V. worden uitgekeerd worden gezien als inkomsten en hierover betaalt u belasting in box 1.

Het kan daarom interessant zijn om dit geld te beleggen. Dit kan bij een verzekeraar, maar bij ons geniet u volledige vrijheid van beleggen met uw gouden handdruk.

Uw financiën in kaart

Bent u op zoek naar een financieel plan of wilt u weten of uw financiële situatie beter kan? Vul hieronder uw gegevens in dan nemen onze adviseurs contact met u op.

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

mail  info@vmvb.nl  -  Dorpsstraat 34 1182 JE Amstelveen  -  telefoon  020 344 91 44
© Velthuyse • Mulder 2018