Persoonlijk Financieel Plan

Kijkje in de toekomst

Als onderdeel van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer bieden wij onafhankelijk maatwerk voor al uw financiële vraagstukken. Onze gecertificeerde planners maken een doordacht financieel plan dat u het noodzakelijke toekomstbeeld verschaft. Een overzicht dat inzicht geeft. Uw pensioen, lijfrentes, gouden handdruk, hypotheektermijn, de financiële ondersteuning voor uw kinderen en ontslagvergoeding hangen allemaal samen.

Eén van onze gecertificeerde financieel planners brengt uw persoonlijke financiële situatie en de gevolgen daarvan volledig voor u in kaart. Hierbij gaan we uit van de laatste ontwikkelingen op fiscaal, juridisch en economisch gebied en kunnen we u als het ware een kijkje in de toekomst geven.

Heeft u behoefte aan een financieel plan of kennismakingsgesprek?

'Straks' is dichterbij dan u denkt

Een goed pensioen is niet altijd vanzelfsprekend, bent u zich daar wel van bewust? Weet u hoeveel geld u 'later' zal ontvangen? Om tot een zorgeloos pensioen te komen is het belangrijk om nu volledig financieel inzicht te verkrijgen; nu kan de manier van pensioenopbouw nog aangepast worden. Straks is het te laat.

Een lijfrente is in principe niet meer dan een fiscaal jasje, maar wel een heel voordelige. Uw lijfrente of koopsompolis bouwt u zelf op, eventueel met hulp van onze financiële planner die graag een persoonlijk financieel plan voor u maakt en tot in detail berekent hoe u zich kunt voorbereiden op 'straks'.

Stamrecht BV aanhouden of liquideren?

Wat zijn anno 2023 de voors en tegens bij het aanhouden van de BV in de uitkeringsfase?
De fiscale vrijval dient een aandachtspunt te zijn, maar ook de toekomstplannen voor de BV. Zeker als u op leeftijd bent. En wat zijn de consequenties in geval van overlijden en de erfgenamen een stamrecht BV erven? Of wat gebeurt er als de BV onvoldoende vermogen heeft om aan de verplichtingen te kunnen voldoen?

Lijfrente en koopsompolis

Binnen uw lijfrente of koopsompolis worden zeer waarschijnlijk beleggingen aangehouden. Voor veel mensen is niet helemaal duidelijk wat hier de mogelijkheden van zijn. Velthuyse · Mulder Personal Finance biedt ook hier oplossingen voor. Ook hierbij is het van belang om eerst duidelijk in kaart te brengen wat uw financiële situatie, wensen en eisen zijn. Op basis hiervan geven wij onze cliënten een gepersonaliseerd advies over de meest passende oplossing.

Velthuyse • Mulder © 2024