Rust en rendement

Vermogensbeheer is een bijzonder vak. Iedere vermogensbeheerder of grootbank doet het op zijn eigen manier. Wij zijn van mening dat rust leidt tot rendement. Dat betekent dat wij aandacht hebben voor iedere individuele beleggingsportefeuille en niet meegaan met iedere beweging van de markt. Uw vermogensbeheerder van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer is een integere partner die onnodig risico uit de weg gaat en met wie u een persoonlijke en duurzame relatie heeft.

Het beperken van verlies is het rendement van de toekomst

Aangezien wij uit gaan van de unieke situatie van iedere cliënt en de portefeuilles maatwerk zijn is er geen standaardrendement. Het rendement dat wij behalen is voor iedereen anders. We beleggen op individueel niveau, dus iedere beleggingsportefeuille is uniek. Kom eens bij ons langs om een aantal portefeuilles te bekijken. Dan geven wij u diepgaand inzicht in onze werkwijze en het rendement dat wij behalen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Beursbericht Winter 2019

Beursbericht Winter 2019 is een must read voor beleggers. In deze editie o.a. aandacht voor: duurzaam beleggen, fiscale tips voor 2019 en een vooruitblik ...

Lees meer

Beursbericht Prinsjesdag 2018

Prinsjesdag 2018 is weer geweest. Maar de vraag is nu, welke rekening betaalt u eigenlijk?

Lees meer
Velthuyse • Mulder © 2019