Hypotheekadvies & Begeleiding

Een huis kopen

Het kopen van een huis gaat momenteel vaak erg snel, soms misschien zelfs wel sneller dan u lief is. Dit is een gevolg van de krappe woningmarkt waarin we ons bevinden. U heeft vooraf vaak al de nodige informatie opgezocht die verband houdt met de financiering van een woning. Hoeveel kan ik lenen? Is dit wel het juiste moment om te kopen? Wat voor soort hypotheken bestaan er eigenlijk en wat past bij mij?

Bij ons staat niet het pand, maar de klant centraal

Als u daadwerkelijk een woning heeft gekocht is het belangrijk om goed financieel begeleid te worden. De keuzes die u nu moet maken hebben niet alleen betrekking op de aankoopfase. U wilt ook in de woning kunnen blijven wonen als u in de toekomst wellicht gezinsuitbreiding krijgt, een wereldreis gaat maken of met pensioen gaat. Gebeurtenissen als arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden zetten uw leven op z’n kop, wel zo prettig als u op dat moment financieel (deels) ontzorgd wordt. Onze adviseurs helpen u graag om uw financiële toekomst te waarborgen.

Integraal financieel advies

Velthuyse • Mulder doet meer dan alleen vermogensbeheer, met het label Velthuyse • Mulder Personal Finance geven we ook heel veel hypotheekadvies. Bij ons kunt u ook terecht voor financiële planning en vermogensadvies. Naast Hypotheekadviseurs (SEA gecertificeerd) hebben we namelijk ook een Financieel Planner (MFP CFP gecertificeerd) en diverse Vermogensbeheerders (DSI-geregistreerd) in dienst. We werken met korte lijnen, zodat u niet iedere keer uw hele situatie hoeft uit te leggen.

Wat nu goedkoop lijkt, kan jaar over jaar toch duur uitpakken.

Velthuyse • Mulder © 2024