Onafhankelijk Vermogensbeheer

Sparren met uw eigen vermogens­beheerder

Thuis, op kantoor, over de telefoon of online contact met uw persoonlijke vermogensbeheerder. Wij staan van 9 tot 21 voor u klaar. Uw vermogen verdient persoonlijke aandacht van een toegewijde specialist die u en uw situatie door en door kent. U heeft hard gewerkt om uw vermogen op te bouwen, dat mag u ook verwachten van uw beheerder. Wij staan voor traditionele waarden als aandacht, persoonlijk contact en rust. De waarden waarop uw vermogen rendeert.

Toegewijd vermogensbeheer en de perfecte beleggingsportefeuille

Wij overtuigen u graag om voor Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer te kiezen. De keuze is niet zo ingewikkeld: wij zijn onafhankelijk en beleggen rechtstreeks in aandelen en obligaties. Dat betekent dat we geen dubbele agenda hebben en speciaal voor u bepaalde aandelen en obligaties kopen en niet in standaard (huis)fondsen beleggen.

Samen bepalen hoe we gaan beleggen

Als onafhankelijke vermogensbeheerder willen wij niet beleggen in (huis)fondsen en hebben we geen eigen producten. Dit maakt ons flexibel en stelt ons in staat altijd maatwerk te kunnen leveren. Ieders financiële situatie is anders en uw beleggingsportefeuille daarom evenzo uniek.

Wij beleggen voornamelijk in aandelen en obligaties. Waar u het best in kunt beleggen hangt af van uw persoonlijke financiële situatie; zoals uw financiële positie, risicohouding, wensen, beleggingsdoelstelling, beleggingshorizon en specifieke voorkeuren. Of u nu wilt beleggen met een laag risico of juist een hoog rendement nastreeft, samen komen we er wel uit. Voor iedere cliënt maken wij een portefeuille op maat. Ook voor u!

Vergoeding op basis van het resultaat

Wij zitten naast u aan tafel. Wij zijn een sparringpartner die u altijd even kunt bellen of mailen om de laatste ontwikkelingen in de economie, markt of uw persoonlijke situatie mee te bespreken. Onze vergoeding is mede afhankelijk van het voor u behaalde resultaat. Het bestaat; het is vermogensbeheer bij Velthuyse · Mulder.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Beursbericht Herfst 2019

Wat gebeurde er in Q3 op economisch en geopolitiek gebied? In dit beursbericht proberen we het voor u te duiden. Tevens verstrekken we fiscale ...

Lees meer

Beursbericht Prinsjesdag 2019

Zoals altijd worden in september de financiële plannen voor volgend jaar bekend gemaakt. Op het eerste oog leek het een saaie Prinsjesdag te worden, ...

Lees meer
Velthuyse • Mulder © 2020