Onafhankelijk Vermogensbeheer

Onafhankelijk vermogensbeheer

Het is een term die u misschien wel vaker bent tegengekomen als het om beheerd beleggen gaat: onafhankelijk vermogensbeheer. Maar wat betekent deze term precies?

Misschien geeft niet iedere partij dezelfde invulling aan de term, maar voor ons betekent onafhankelijk vermogensbeheer dat er nimmer sprake is van ‘gedwongen winkelnering’. Zoals het aankopen van beleggingsfondsen of andere financiële producten van eigen makelij voor de cliënten. Vooral banken voeren eigen beleggingsfondsen of andere financiële producten. Die kunnen kwalitatief prima zijn, maar zodra er druk kan ontstaan om beleggingen op te nemen waar de bank of vermogensbeheerder een financieel belang bij heeft (door de beheervergoeding van een beleggingsfonds bijvoorbeeld), ontstaat er een ongewenste situatie.

Bij Velthuyse • Mulder ontwikkelen we geen eigen beleggingsfondsen of andere financiële producten. Dit betekent dat we volkomen vrij en onafhankelijk zijn om te beleggen in de ons inziens meest passende en doeltreffende beleggingsopties. Die zijn bij individueel vermogensbeheer doorgaans voor iedere cliënt verschillend, omdat iedere situatie weer anders is. Overigens kan het ook beteken dat we sporadisch wel degelijk in beleggingsfondsen van derde partijen beleggen. Maar alleen als we dat de beste optie voor een cliënt vinden.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Sparren met uw eigen vermogensbeheerder

Thuis, op kantoor, over de telefoon of online contact met uw persoonlijke vermogensbeheerder. Wij staan van 9 tot 21 voor u klaar. Uw vermogen verdient persoonlijke aandacht van een toegewijde specialist die u en uw situatie door en door kent. U heeft hard gewerkt om uw vermogen op te bouwen, dat mag u ook verwachten van uw beheerder. Wij staan voor traditionele waarden als aandacht, persoonlijk contact en rust. De waarden waarop uw vermogen rendeert.

Toegewijd vermogensbeheer en de perfecte beleggingsportefeuille

Wij overtuigen u graag om voor Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer te kiezen. De keuze is niet zo ingewikkeld: wij zijn onafhankelijk en beleggen rechtstreeks in aandelen en obligaties. Dat betekent dat we geen dubbele agenda hebben en speciaal voor u bepaalde aandelen en obligaties kopen en niet in standaard (huis)fondsen beleggen.

Samen bepalen hoe we gaan beleggen

Als onafhankelijke vermogensbeheerder willen wij niet beleggen in (huis)fondsen en hebben we geen eigen producten. Dit maakt ons flexibel en stelt ons in staat altijd maatwerk te kunnen leveren. Ieders financiële situatie is anders en uw beleggingsportefeuille daarom evenzo uniek.

Wij beleggen voornamelijk in aandelen en obligaties. Waar u het best in kunt beleggen hangt af van uw persoonlijke financiële situatie; zoals uw financiële positie, risicohouding, wensen, beleggingsdoelstelling, beleggingshorizon en specifieke voorkeuren. Of u nu wilt beleggen met een laag risico of juist een hoog rendement nastreeft, samen komen we er wel uit. Voor iedere cliënt maken wij een portefeuille op maat. Ook voor u!

Vergoeding op basis van het resultaat

Wij zitten naast u aan tafel. Wij zijn een sparringpartner die u altijd even kunt bellen of mailen om de laatste ontwikkelingen in de economie, markt of uw persoonlijke situatie mee te bespreken. Onze vergoeding is mede afhankelijk van het voor u behaalde resultaat. Het bestaat; het is vermogensbeheer bij Velthuyse · Mulder.

Advies bij beleggen

Bij Velthuyse • Mulder is het in principe niet mogelijk uitsluitend advies dienstverlening overeen te komen. Wat soms wel gebeurt, is dat er advies wordt gegeven over een bestaande beleggingsportefeuille, die wordt aangehouden naast de beleggingen die bij Velthuyse • Mulder zijn opgebouwd.

Velthuyse • Mulder © 2024