Beursbericht Lente 2019

Download complete artikel

Beursbericht Lente 2019

Na een tumultueus einde van het beleggingsjaar 2018, is dit jaar een stuk positiever van start gegaan. Veel van de geleden schade is ingelopen en de rust lijkt deels wedergekeerd op de financiële markten.

Toch spelen er met name op geopolitiek vlak nog een hoop zaken die de onrust vorig jaar hebben veroorzaakt. Zo hebben we nog steeds onduidelijkheid over de uitkomst van de handelsoorlog tussen de VS en China en is een mogelijke Brexit opnieuw uitgesteld. Renteontwikkelingen volgen niet het ‘normale’ verloop. En de economische groei lijkt wat af te vlakken.

In dit Beursbericht zullen we voor u het eerste kwartaal proberen te duiden door de belangrijkste ontwikkelingen te bespreken. Ook geven we u inzicht in de vermogensrendementsheffing, die we elk jaar tijdens de belastingaangifte weer dienen te voldoen.

Tot slot vertellen wij u meer over Doelbeleggen.nl. Het internetplatform dat door Velthuyse • Mulder in eigen beheer is ontwikkeld en onlangs is bekroond tot met de Gouden Stier - voor het beste online vermogensbeheer.

We wensen u veel leesplezier en hopen dat het tweede kwartaal voor u net zo voorspoedig zal verlopen!