Kosten inzichtelijk

De vergelijkende kosten maatstaf (VKM) is een optelsom van de geschatte kosten per jaar voor het beheer van uw vermogen. Met behulp van de VKM is het mogelijk om vooraf de kosten tussen diverse aanbieders te vergelijken. De jaarlijkse kosten zijn onder andere afhankelijk van het totale vermogen onder beheer, de gekozen depotbank en het aantal transacties dat wordt gedaan in de portefeuille.

Om de kosten inzichtelijk te maken hebben wij hier aannames voor gemaakt. De kosten zijn een indicatie. U kunt er geen rechten aan ontlenen. De precieze kosten die u uiteindelijk betaalt zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening verder op onze website.

Wij vinden het belangrijk dat dat onze dienstverlening goed aansluit op uw situatie en voorkeuren. Uiteraard is er daarom ook in de vergoedingsstructuur maatwerk mogelijk!

Vul een minimaal vermogen van €100.000!
Vul een maximaal vermogen van €10.000.000!
Onze dienstverlening € 0 0,00%
Onze dienstverlening bestaat uit verschillende vergoedingen en kosten zoals: een doorlopende vaste vergoeding, een Incidentele vergoeding die is gekoppeld aan het behaalde resultaat, transactiekosten voor het uitvoeren van beurstransacties en kosten voor verwante diensten zoals servicekosten van andere bijv. de depotbank. Eenmalige kosten hebben wij niet.
Financiële instrumenten € 0 0,00%
Instrumenten zoals fondsen en trackers kunnen ook kosten hebben zoals: Eenmalige structureringskosten, een doorlopende beheervergoeding, transactiekosten en incidentele kosten zoals bijv. prestatievergoeding.
Totaal € 0 0,00%
Velthuyse • Mulder © 2024