drs. Jan  Beer

drs. Jan Beer

Raad van advies

Jan Beer studeert Monetaire economie in zijn geboortestad Amsterdam en begint zijn loopbaan als Commodity Trader bij Cargill. In 1980 maakt hij de overstap naar de Foreign Institutional Securities afdeling van de Amro Bank. Zeven jaar later wordt Jan overgeplaatst naar New York en na de fusie van ABN en Amro wordt hij opgenomen in de directie van ABN Amro Securities Inc. Begin jaren negentig keert hij terug en gaat aan de slag als Senior Vice President and Head of European Equity Sales. Op dat moment heeft hij ook een “bijbaantje” als directeur van een investment fund dat zich specialiseert in small capitalization equities.

In 1994 start hij samen met Matthijs van Stapele het wealth management kantoor Beer & Van Stapele. Nu is Jan actief in de Raad van Advies.

Beursbericht Lente 2019

Beursbericht Lente 2019 is een must read voor beleggers. In deze editie o.a. aandacht voor: vermogensrendementsheffing, DSI registraties en ons prijswinnende label Doelbeleggen.

Lees meer

Checklist voor beleggers

Met deze checklist kunt u een gedegen en zinnige vergelijking maken tussen banken en gespecialiseerde onafhankelijke vermogensbeheerders.

Lees meer
Velthuyse • Mulder © 2019