Uw lijfrente of koopsompolis

Lijfrentepolis als aanvullend pensioen

Lijfrentepolis als aanvullend pensioen

Lijfrentes en koopsompolissen worden vaak als aanvullend pensioen gebruikt. Fiscaal gezien is het in de meeste gevallen verstandig om pas na het bereiken van de AOW-leeftijd te starten met de lijfrente uitkering. De lijfrentepolis die u kunt opbouwen is afhankelijk van het inkomen dat u heeft en hoeveel pensioen u al bij een werkgever heeft opgebouwd.

Beleggen met uw lijfrentepolis

Beleggen met uw lijfrentepolis

Bij de meeste verzekeraars wordt er binnen de lijfrentepolis of koopsompolis belegd in (huis)fondsen of andere eigen producten. Deze beleggingen zijn vaak weinig transparant en brengen extra kosten met zich mee. Dit gaat ten koste van uw rendement en uiteindelijk van het door u opgebouwde vermogen.

Wij kunnen ons helemaal voorstellen dat u inzicht wilt in de risico's en beleggingsstrategie binnen uw lijfrente of koopsompolis.

Ook hier bieden wij maatwerk

Ook hier bieden wij maatwerk

Anders dan de meeste verzekeraars kiezen wij voor maatwerk beheer van uw beleggingsportefeuille. Uw lijfrente of koopsompolis kunnen hier onderdeel van zijn. Het is in uw belang dat deze bruto gelden bij een verzekeraar worden ondergebracht, zodat de rechten en plichten ervan niet veranderen. Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer doet dit bij Bâloise Insurance.

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

mail  info@vmvb.nl  -  Dorpsstraat 34 1182 JE Amstelveen  -  telefoon  020 344 91 44
© Velthuyse • Mulder 2018